Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα το οποίο ενημερώνεται καθημερινά και φέρει ένδειξη διαθεσιμότητας. Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε με έναν από τους παρακάτω 3 τρόπους:

Από το web

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε προσθέτοντας τα στο καλάθι αγορών. Κατόπιν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και επιλέγοντας τρόπους πληρωμής και αποστολής η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί εύκολα και γρήγορα.

Μέσω τηλεφώνου

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το απόγευμα και Σάββατο από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 15:00 το μεσημέρι στο τηλέφωνο 2109803444.

Μέσω Email

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας (τιμολόγησης, αποστολής και στοιχεία επικοινωνίας) καθώς και τους κωδικούς και τις ποσότητες των προϊόντων που θέλετε και στείλτε μας e-mail στο info@studio84.gr.

Σημειώσεις

  • Για τιμολόγια με μειωμένο ΦΠΑ η παράδοση πρέπει να γίνεται στην αντίστοιχη περιοχή.
  • Τα προϊόντα θα τα λάβετε το συντομότερο ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων σύμφωνα πάντα με τους όρους χρήσης.
  • Για να εκδοθεί τιμολόγιο απαραίτητα στοιχεία είναι η επωνυμία, η διεύθυνση, η ΔΟΥ, η δραστηριότητα και το ΑΦΜ.
  • Τα προϊόντα θα δεσμεύονται για εσάς εφόσον έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή.
  • Μια παραγγελία θα μένει δεσμευμένη για 3 ημέρες. Αν δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή (εφόσον έχετε επιλέξει κατάθεση/κάρτα) ή δεν έχει γίνει παραλαβή από το κατάστημα (εφόσον έχετε επιλέξει παραλαβή από κατάστημα) τότε η παραγγελία θα διαγράφεται αυτόματα.
  • Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το απόγευμα και Σάββατο από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 15:00 το μεσημέρι, στο τηλέφωνο 2109803444 ή μέσω e-mail στο info@studio84.gr