ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα το οποίο ενημερώνεται καθημερινά και φέρει ένδειξη διαθεσιμότητας. Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε με έναν από τους παρακάτω 3 τρόπους:

Από το web
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε προσθέτοντας τα στο καλάθι αγορών. Κατόπιν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και επιλέγοντας τρόπους πληρωμής και αποστολής η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί εύκολα και γρήγορα.

Μέσω τηλεφώνου
Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 20:00 το απόγευμα και Σάββατο από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 14:00 το μεσημέρι, στο τηλέφωνο 2109803444

Μέσω Email
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας (τιμολόγησης, αποστολής και στοιχεία επικοινωνίας) καθώς και τους κωδικούς και τις ποσότητες των προϊόντων που θέλετε και στείλτε μας e-mail στο info@studio84.gr.

Ναι. Δίνεται η δυνατότητα μέσω της σελίδας κατάστασης παραγγελίας. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα πατήστε εδώ.

Ανάλογα με τον τρόπο παραγγελίας, έχετε τις παρακάτω διαθέσιμες επιλογές αποστολής των εμπορευμάτων. Οι επιλογές αποστολής είναι οι παρακάτω:

Παράδοση στην Ελλάδα

  • Δωρεάν αποστολή μέσω courier σε ολόκληρη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 60 €.
  • Αποστολή μέσω courier εντός Αττικής (Εξαιρούνται τα νησιά) 3,50€, για παραγγελίες κάτω των 60 ευρώ.
  • Δωρεάν μεταφορικά για τον Άλιμο και όλες τις γύρω περιοχές.
  • Αποστολή μέσω courier εκτός Αττικής: 4,50€, για παραγγελίες κάτω των 60 ευρώ.
  • Δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα. Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε αυθημερόν από το κατάστημα μας τα προϊόντα της παραγγελίας σας, προσκομίζοντας την ταυτότητα σας. Απαιτείται προεξόφληση της παραγγελίας σας και επικοινωνία μαζί μας.

Σημειώσεις

Όλα τα προϊόντα εφόσον είναι διαθέσιμα κατά την παραγγελία παραδίδονται συνήθως εντός 24 με 48 ωρών. Εάν το προϊόν έχει εξαντληθεί θα ενημερωθείτε από εμάς για την ημερομηνία παραλαβής.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την ασφάλεια συναλλαγών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το απόγευμα και Σάββατο από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 15:00 το μεσημέρι, στο τηλέφωνο 2109803444 ή μέσω e-mail στο info@studio84.gr

Η Studio84 σας δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας ή και να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σύμφωνα με το νόμο και χωρίς άσκοπες διαδικασίες. Παρακαλούμε, πριν προβείτε στην επιστροφή ενός προϊόντος, όπως διαβάσετε τα παρακάτω στοιχεία και επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2109803444, ώστε να σας κατευθύνουμε για τη διαδικασία επιστροφής, ανάλογα με την περίπτωση.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα Επιστροφές & Ακυρώσεις πατώντας εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Η εταιρεία μας δέχεται τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για την εξόφληση της παραγγελίας σας.

On-line με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Με on-line χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας, Visa, Mastercard ή Maestro μέσω ασφαλούς σύνδεσης SSL και του συστήματος πληρωμών της VIVA.

Εφόσον η κάρτα σας συμμετέχει στο πρόγραμμα δόσεων, μπορείτε να πληρώσετε με έως και 3 δόσεις με ελάχιστο ποσό δόσης τα 20 ευρώ.

Για τις δόσεις δεν ισχύουν οι κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, οι κάρτες American Express και οι κάρτες εξωτερικού.

Μετά την πληρωμή μέσω κάρτας, θα ενημερωθούμε αυτόματα και θα προχωρήσουμε την παραγγελία σας.

Μέσω τραπέζης

Με κατάθεση ή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις παρακάτω τράπεζας, των οποίων οι λογαριασμοί IBAN εμφανίζονται παρακάτω.

ΤράπεζαIBAN
ΠειραιώςGR1901717550006755139425921
VivaGR1870100000000248618999545

Δικαιούχος του λογαριασμού είναι η ΜΑΡΙΑ ΒΕΚΡΗ.

Μετά την κατάθεση, για τη δική σας ταχύτερη εξυπηρέτηση, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα στέλνοντας το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης μέσω e-mail στο info@studio84.gr

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Viva η οποία μας παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών.

Για την ασφάλεια των συναλλαγών, ο διακομιστής μας διαθέτει πιστοποιητικό SSL της Let’s Encrypt και εγγυάται ότι κατά την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος, η ανταλλαγή πληροφοριών θα είναι κρυπτογραφημένη και ασφαλής κατά την αποστολή όλων των δεδομένων σας.

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στη σελίδα εξόφλησης της Viva, όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας και κατόπιν θα μεταφερθείτε πίσω στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία πληρωμής. Η εταιρεία μας δεν θα αποθηκεύσει τα στοιχεία της κάρτας σας και η διαδικασία χρέωσης γίνεται εξωτερικά, με απόλυτη ασφάλεια από τον αρμόδιο οργανισμό.

Τέλος για επιπλέον ασφάλεια, συνήθως για την πρώτη φορά χρήσης της πιστωτικής κάρτας στο κατάστημά μας, θα σας ζητηθεί να αποστείλετε ένα αντίγραφο της ταυτότητας σας καθώς και της κάρτας σας, με καλυμμένα τα πρώτα ψηφία, για να βεβαιωθούμε πως πράγματι χρεώνεται ο πραγματικός παραλήπτης.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πραγματοποιείτε άφοβα και με απόλυτη ασφάλεια τις συναλλαγές σας.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την ασφάλεια συναλλαγών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα, στο τηλέφωνο 2109803444 ή μέσω e-mail στο info@studio84.gr